Autogame - Jaarmarkt 2020-2021

Jaarmarkt Hazerswoude dorp
Ga naar de inhoud
Info Autogame op donderdag 26 augustus. a.s.

Tijdens de AutoaGame Hazerswoude Jaarmarkt neem je plaats in je eigen auto en ga je uitdagende opdrachten volbrengen in de omgeving. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde AutoGame-app ga je op zoek naar opdracht-locaties. Uiteraard kom je tijdens je route op de meest leuke weggetjes terecht. Je kunt onze AutoGame spelen met bijvoorbeeld je eigen gezin, maar ook met je sportteam of vriendenclub. Het leukste is als je met zijn 3en, 4en of 5en in een auto zit. Je krijgt niet alleen teamopdrachten maar ook individuele opdrachten.
Op de startlocatie ontvang je na de algemene uitleg een QRcode, waarmee je zelfstandig de route kunt starten en op pad kunt gaan. De route duurt gemiddeld circa twee uur (circa 50-60 km), maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van jouw ‘navigatie-skills’ ;-). Weten jullie door goed samen te werken de juiste locaties te vinden en de opdrachten te volbrengen? Je rijdt deze route van (opdracht)locatie naar (opdracht)locatie; je hebt vooraf geen idee waar de route je naar toe zal leiden….
Ga naar de Appstore of de Google play store voor het downloaden van de app ‘Bizon Events Games’ op jouw device (smartphone of tablet).

Tip: Zorg ervoor dat bij gebruik van de App je locatie-voorziening aanstaat + 4G. Aangezien het een ‘location-based app’ is, zal deze om je locatie gaan vragen.
Het is belangrijk dat je deze App al hebt geïnstalleerd vóór de avond van de AutoGame.

Programma:
18.30 uur      Ontvangst + inschrijving + betaling deelnemers op het Raadhuisplein + overhandigen envelop met QRcode aan de deelnemers  
18.45 uur      Algemene briefing door Bizon Events
19.00 uur      Start AutoGame (teams kunnen starten vanaf hun eigen locatie waar hun auto staat)
21.15-21.30  Teams terug bij eindlocatie
21.45 uur      Prijsuitreiking

De kosten zijn € 10,- per persoon.

Terug naar de inhoud